Prilagodba pristupačnosti

A

A

Sudjelujte u glasanju za izbor najbolje knjižare!

2. lipnja 2022.

Podijeli

Nakon Godine čitanja nastavljamo s provođenjem aktivnosti glasanja za izbor najbolje knjižare kako bismo istaknuli rad onih najboljih.

Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama u Republici Hrvatskoj prvi put je raspisan 2021. u Godini čitanja, a Ministarstvo kulture i medija u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara HGK i u 2022. godini nastavlja s njegovim provođenjem i pružanjem podrške knjižarskoj mreži.

Nagrade se kao i prošle godine dodjeljuju u tri kategorije: najbolja samostalna knjižara, najbolji antikvarijat i najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca. Kao i prošle godine vrednovanje će se odvijati u dva kruga: prema mišljenju formiranog povjerenstva sastavljenog od predstavnika Ministarstva i drugih relevantnih sudionika književne scene koji će u predviđenom periodu obići sve prijavljene, kako bi donijeli ukupnu ocjenu svake pojedine knjižare te internetskim glasanjem publike putem mrežne stranice citaj.hr na kojoj se objavljuje popis svih prijavljenih knjižara s poveznicama na njihove profile i mrežne stranice.

Popis svih prijavljenih knjižara s poveznicama na njihove profile i mrežne stranice pogledajte na poveznici, a do 1. prosinca 2022. godine možete svojim glasom podržati rad najboljih knjižara u Hrvatskoj!

Pozivamo vas da posjetite knjižare i antikvarijate radi druženja s knjižarima koji će vas svojim pričama motivirati da kupite i pročitate zanimljive knjige, ali i da samostalno istražite njihovo blago te pronađete nešto što će vas razveseliti i obogatiti!

Glasajte! 

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

27. siječnja 2023.

Najavljeno prvo izdanje Panonskog festivala knjige

25. siječnja 2023.

Online brošura ‘Za dobre vibre – čitaj libre’ – Ajmo čitat!

24. siječnja 2023.

Poziv učenicima osnovnih i srednjih škola za videonajave knjiga