Prilagodba pristupačnosti

A

A

Stručni skup ‘Izgradnja kvalitetnih knjižničnih zbirki za djecu: knjižničar zna!’

20. ožujka 2023.

Podijeli

Stručni skup 'Izgradnja kvalitetnih knjižničnih zbirki za djecu: knjižničar zna!' održat će se 24. ožujka, a tematski će se baviti teorijskim i praktičnim aspektima nabave raznolike građe za dječje i školske knjižnice, te izgradnje kvalitetnih zbirki za djecu i mlade.

Skup se održava u hibridnom obliku: uživo u Multimedijalnoj dvorani Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice, Starčevićev trg 4, Zagreb i putem Zoom platforme za videokonferencije.

Organizatori su Hrvatsko knjižničarsko društvo – Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež, Komisija za nabavu knjižnične građe i međuknjižničnu posudbu i Knjižnice grada Zagreba – Knjižnica Medveščak.

Cilj Skupa je omogućiti razmjenu znanja, praksi i ideja među članovima stručne zajednice vezanim za nabavu knjižnične građe za posebne skupine korisnika dječjih knjižnica.

Program će biti sastavljen od uvodnih izlaganja, primjera dobre prakse i rasprave. Uvodna izlaganja održat će dr. sc. Marija Ott Franolić, dr. sc. Ivana Martinović, izv. prof. i dr. sc. Alica Kolarić.

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

26. travnja 2024.

100 knjiga digitalne audio biblioteke book&zvook

24. travnja 2024.

13. Noć knjige

22. travnja 2024.

Dobitnici nagrada za Dan hrvatske knjige