Prilagodba pristupačnosti

A

A

Olimpijada čitanja u Koprivnici

21. lipnja 2023.

Podijeli

Projekt Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica – Olimpijada čitanja 2023. – ljetni izazov čitanja namijenjen je učenicima od završenog 1. razreda do završenog 4. razreda osnovne škole, a provodi se s ciljem da se potakne čitanje iz užitka.

Za sudjelovanje u Olimpijadi čitanja potrebno je prijaviti se u Dječji odjel Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 26. 6. do 7. 7. 2023.
Prilikom prijave sudionici će primiti dnevnik čitanja u koji će bilježiti svoje dojmove o pročitanim i osvajati bodove. Učenici koji pročitaju 40 knjiga osvajaju zlatnu medalju na kraju ljeta, kada će biti i završna svečanost na kojoj se dodjeljuju medalje i diplome.

Svi detalji i popisi svih knjiga za čitanje po razredima dostupni su na mrežnoj stranici Olimpijade čitanja.

Koprivnička knjižnica ovaj projekt provodi od 2016. godine, a ove se godine u ovaj program pridružuju Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci, Gradska knjižnica „Juraj Šižgorić“ Šibenik i Gradska knjižnica Makarska te će ga provoditi u svojim sredinama.

Program financira Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Koprivnica i Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica.

 

Autor ilustracija: Tomislav Zlatić


Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

11. travnja 2024.

Knjižnica u karlovačkoj Aquatici među top 7 najboljih zelenih knjižnica u svijetu

8. travnja 2024.

Tjedan dobre dječje knjige 2024. pred vratima

4. travnja 2024.

17. Festival dječje knjige kreće 11. travnja