Prilagodba pristupačnosti

A

A

Koprivnička knjižnica provodi kampanju “Reci svima što u knjižnici ima!”

14. travnja 2023.

Podijeli

Knjižnica i čitaonica Fran Galović iz Koprivnice tijekom 2023. godine provodi kampanju "Reci svima što u knjižnici ima!". Cilj joj je osvijestiti roditelje i staratelje koliko je važno da učlane svoju djecu u knjižnicu te ih motiviraju da čitaju i koriste knjižnicu od najranije dobi.

Poticaj za pokretanjem kampanje je obilježavanje 40 godina Pričaonice za predškolce, 15 godina Pričaonice za bebe i malu djecu, 10 godina Malih knjižnica u pedijatrijskim ordinacijama.

U okviru kampanje provodi se Subota za obitelj! – novi program s ciljem da se potakne  roditelje i staratelje da slobodno vrijeme subotom iskoriste tako da s djecom posjete knjižnicu. Pored posudbe, roditeljima i djeci je ponuđeno korištenje kvalitetnih didaktičkih igračaka, robota, vrećica pričalica, ali i programi poput pričaonica na stranim jezicima, pričaonice za bebe i malu djecu.

U suradnji s ilustratorom Tomislavom Zlatićem izrađeni su promotivni materijali koji su proslijeđeni u vrtiće i škole te u ostale ustanove koje brinu o djeci.

https://www.knjiznica-koprivnica.hr/
https://www.facebook.com/KnjiznicaFranGalovicKoprivnica/

 

 

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

13. lipnja 2024.

Poznati dobitnici nagrade za dječju književnost i ilustraciju “Grigor Vitez” za 2023.

5. lipnja 2024.

Nagrađeni učenici osnovnih i srednjih škola na natječaju za najbolje videonajave knjiga

4. lipnja 2024.

Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama u Republici Hrvatskoj u 2024. godini