Prilagodba pristupačnosti

A

A

Knjige u krošnjama – Festival književnosti za djecu i mlade 2023.

23. svibnja 2023.

Podijeli

Zagrebački park Ribnjak drugu godinu zaredom postaje domaćin festivala književnosti za djecu i mlade 'Knjige u krošnjama', u organizaciji izdavačke kuće Ibis grafika i Centra mladih Ribnjak. Od 24. do 28. svibnja djeca će imati priliku upoznati domaće autore i ilustratore, ali i goste iz Italije i Slovenije, koji su uz predstavljanja slikovnica i knjiga pripremili i radionice, slušaonice i interaktivne predstave.

Bogat program uključuje radionice, upoznavanje audio knjiga, predstave, koncerte i druge sadržaje, a brojni suradnici festivala pobrinuli su se da program bude raznovrstan i primjeren za sve uzraste.

Zabavu za najmlađe osigurat će Zalogaj palačinke, zalogaj slikovnice s Jelenom Pervan — popularni program koji nakon niza događanja na zagrebačkim Ravnicama ponovno dolazi na Ribnjak, a kako mu i samo ime govori glavne sastavnice programa su djeci omiljene slikovnice i palačinke! U popodnevnom i večernjem terminu očekuju vas predstave, radionice za srednjoškolce i predstave za djecu. Događanja će se odvijati u parku i u prostorijama Centra mladih Ribnjak, a u slučaju kiše sav program održat će se u unutrašnjem prostoru Centra. U sklopu Festivala, bit će organizirana i prigodna prodaja knjiga raznih nakladnika po sniženim cijenama.

Svečano otvorenje festivala održat će se 24. svibnja u 18:00 sati.

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

1. lipnja 2023.

Predstavljanje hrvatske književnosti u sklopu Europskog paviljona na Sajmu knjiga u Madridu

31. svibnja 2023.

Projekt BEK: Muški pjesnički blok

31. svibnja 2023.

DOMOFEST 2023.