Prilagodba pristupačnosti

A

A

Festival slikovnice Ovca u kutiji 2023.

27. ožujka 2023.

Podijeli

Festival slikovnice Ovca u kutiji 2023. započet će u Novoj Gradiški gdje će se od 28. do 30. ožujka vrtićkoj i osnovnoškolskoj djeci predstaviti pisci, ilustratori, putopisci i glazbenici.

Bit će to trodnevni praznik posvećen slikovnicama u okviru kojeg će biti otvorena izložba ilustracija Branke Hollingsworth Nare NACRTAJ MI PRIČU, održano putopisno predavanje i predstavljena istoimena putopisna slikovnica DJECA KURDISTANA Damira Vujnovca te književno-glazbeni performans MOJA AFRIKA na kojem će nastupiti Ana Đokić i Abi Seydi.

Djeci osnovnih škola svoje slikovnice predstavit će Danijela Pavlek, Irena Zelena i Branka Hollingsworth, dok će vrtićancima slikovnice čitati Vjeruška Štivić, Danijela Pavlek i Ana Đokić.

Program SLIKOVNICA U KAMIŠIBAI KAZALIŠTU Nikoline Manojlović Vračar namijenjen je djeci u mjestima u okolici Nove Gradiške.

Festival slikovnice OVCA U KUTIJI, Nova Gradiška 2023. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, POUMAR Nova Gradiška, ZANE i Kazališnog Epicentra. Organizatori: Kreativna mreža,Knjiga u centru, POUMAR.

O programu i aktivnostima projekta više pročitajte na Facebook stranici Festival slikovnice OVCA U KUTIJI

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

11. travnja 2024.

Knjižnica u karlovačkoj Aquatici među top 7 najboljih zelenih knjižnica u svijetu

8. travnja 2024.

Tjedan dobre dječje knjige 2024. pred vratima

4. travnja 2024.

17. Festival dječje knjige kreće 11. travnja