Prilagodba pristupačnosti

A

A

Čitateljski izazovi HČD-a

2. prosinca 2021.

Podijeli

2. prosinca 2021. – Kao doprinos Godini čitanja osmišljen je program Čitateljski izazovi Hrvatskog čitateljskog društva. Svaki mjesec, tijekom 2021. Godine čitanja, na mrežnoj stranici Društva kao i na ostalim mrežnim mjestima HČD-a objavljuje se po jedan izazov u koji se mogu uključiti svi zainteresirani ljubitelji čitanja.

Čitateljski izazovi HČD-a osmišljen je program kao doprinos Godini čitanja. Svaki mjesec na mrežnoj stranici Društva, kao i na ostalim mrežnim mjestima HČD-a, objavljuje se izazov u koji se mogu uključiti svi zainteresirani ljubitelji čitanja. Misao vodilja u osmišljavanju izazova činjenica je da čitanje, između ostaloga, pospješuje razumijevanje međuljudske komunikacije te povećava emotivnu inteligenciju i toleranciju.

Izazov za prosinac: Anotiraj i profitiraj – Prisjetite se svoje najdraže knjige ili knjige za koju mislite da je svi trebaju pročitati. Napišite anotaciju/preporuku za odabranu knjigu iz kategorije lijepe književnosti duljine do 900 znakova. Pošaljite preporuku do 24. prosinca 2021. na e-poštu hcd.tajnistvo@gmail.com

Od pristiglih radova, 3 najmaštovitija i najkreativnija bit će nagrađena vrijednim nagradama koje je osigurala Školska knjiga.

Prethodne izazove možete pogledati na: Čitateljski izazov – Hrvatsko čitateljsko društvo (hcd.hr)

Prihvatite izazov(e) – čitajmo da ne ostanemo bez riječi!

Podijeli

Pročitaj druge vijesti

13. lipnja 2024.

Poznati dobitnici nagrade za dječju književnost i ilustraciju “Grigor Vitez” za 2023.

5. lipnja 2024.

Nagrađeni učenici osnovnih i srednjih škola na natječaju za najbolje videonajave knjiga

4. lipnja 2024.

Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama u Republici Hrvatskoj u 2024. godini